ÚJ ESEMÉNY

Csoportos Munay - Ki májustól :)

„A MUNAY-KI  MEGHÍVÁS, HOGY ÁLMODJ LÉTRE EGY ÚJ VILÁGOT.”
 

 

Az ősi amerikai próféciák egy nagyszabású átalakulás időszakáról beszélnek és egy új emberi faj megjelenését jövendölik a Földön —  a Fényemberét (Homo Luminous), aki bölcs, erős és félelem nélkül létezik örök természetében.

A Munay-Ki Rítusai átalakítják és magasabb szintre emelik a fénylő energiameződ (LEF). Olyan energiaátvitelekről van szó, amelyek begyógyítják a múlt sebeit — a karmikus és genetikai programokat és meggyőződéseket, amelyeket örököltél. Új információkat adnak a DNS-ednek, lehetővé téve ezzel azt, hogy egy új, máshogy öregedő és gyógyuló testet teremts magadnak. A spirituális beavatásokat évezredek óta gyakorolják a Föld népei. A Munay-Ki rítusai az Andokból, Amazóniából és Peru partvidékeiről származó sámánok beavatási gyakorlatain alapszanak. Dr. Alberto Villoldo volt az, aki ezt a bölcsességet összegyűjtötte az évtizedek során, amikor először orvosi antropológusként, majd beavatott sámánként dolgozott és tanult mestergyógyítókkal, akik úgy tartják, hogy minden ember magában hordozza a teljes önmegvalósítás lehetőségét – a Munay ki rítusai felfedik számunkra, hogy végtelen lények vagyunk, még akkor is, ha a Földön egy véges emberi testben élünk is.

 

“A Munay-Ki tíz rítusa olyan, mint egy csendes tó felszínén a fodrozódások. Minden egyes beavatás egy kavics, amelynek hullámai olyan bölcsességet ébresztenek, amely egész lényünkre hatással van. “ Marcela Lobos

Szeretettel hívlak erre az új, különleges, kis CSOPORTOS  (maximum 4-6 fővel) tapasztalatra önmagadról május 13-tól. Végre újra érezheted, milyen biztonságot adó tud lenni hasonlóan gondolkodó emberekkel az együttműködés, szeretettel teli környezetben Pécsen és Dunaújvárosban. 

Várom jelentkezésedet további információkért és az új történeted elmeséléséért. Nagy örömmel hallgatlak meg!

 

​ ​

 

Vissza